dc.contributor.author |
Малиновська, Наталія Ярославівна |
|
dc.date.accessioned |
2023-01-24T13:33:34Z |
|
dc.date.available |
2023-01-24T13:33:34Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/270 |
|
dc.description |
Методичні вказівки щодо проходження практикуму «Інформаційно-комунікаційні технології» для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб.: Н. Я. Малиновська. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 19 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Практикум із дисципліни «Інформаційно-комунікаційні технології» є обов'язковою складовою підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»,
передбачає індивідуальну роботу студентів безпосередньо на робочих місцях,
обладнаних сучасною комп’ютерною технікою. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 19 с. |
uk_UA |
dc.subject |
методичні вказівки |
uk_UA |
dc.subject |
практикум "Інформаційно-комунікаційні технології" |
uk_UA |
dc.subject |
практична підготовка |
uk_UA |
dc.subject |
цифрові технології |
uk_UA |
dc.subject |
програмний продукт |
uk_UA |
dc.subject |
хмарні технології |
uk_UA |
dc.subject |
цифрова грамотність |
uk_UA |
dc.subject |
професійні компетентності |
uk_UA |
dc.subject |
фахова передвища освіта |
uk_UA |
dc.subject |
фахівець готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.title |
Методичні вказівки щодо проходження практикуму "Інформаційно-комунікаційні технології"для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |