Університет Короля Данила

Методичні вказівки щодо проходження практикуму "Інформаційно-комунікаційні технології"для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Малиновська, Наталія Ярославівна
dc.date.accessioned 2023-01-24T13:33:34Z
dc.date.available 2023-01-24T13:33:34Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/270
dc.description Методичні вказівки щодо проходження практикуму «Інформаційно-комунікаційні технології» для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб.: Н. Я. Малиновська. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 19 с. uk_UA
dc.description.abstract Практикум із дисципліни «Інформаційно-комунікаційні технології» є обов'язковою складовою підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», передбачає індивідуальну роботу студентів безпосередньо на робочих місцях, обладнаних сучасною комп’ютерною технікою. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 19 с. uk_UA
dc.subject методичні вказівки uk_UA
dc.subject практикум "Інформаційно-комунікаційні технології" uk_UA
dc.subject практична підготовка uk_UA
dc.subject цифрові технології uk_UA
dc.subject програмний продукт uk_UA
dc.subject хмарні технології uk_UA
dc.subject цифрова грамотність uk_UA
dc.subject професійні компетентності uk_UA
dc.subject фахова передвища освіта uk_UA
dc.subject фахівець готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.title Методичні вказівки щодо проходження практикуму "Інформаційно-комунікаційні технології"для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу