Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Малиновська, Наталія Ярославівна | |
dc.date.accessioned | 2023-01-24T13:33:34Z | |
dc.date.available | 2023-01-24T13:33:34Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/270 | |
dc.description | Методичні вказівки щодо проходження практикуму «Інформаційно-комунікаційні технології» для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб.: Н. Я. Малиновська. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 19 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Практикум із дисципліни «Інформаційно-комунікаційні технології» є обов'язковою складовою підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», передбачає індивідуальну роботу студентів безпосередньо на робочих місцях, обладнаних сучасною комп’ютерною технікою. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 19 с. | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | практикум "Інформаційно-комунікаційні технології" | uk_UA |
dc.subject | практична підготовка | uk_UA |
dc.subject | цифрові технології | uk_UA |
dc.subject | програмний продукт | uk_UA |
dc.subject | хмарні технології | uk_UA |
dc.subject | цифрова грамотність | uk_UA |
dc.subject | професійні компетентності | uk_UA |
dc.subject | фахова передвища освіта | uk_UA |
dc.subject | фахівець готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки щодо проходження практикуму "Інформаційно-комунікаційні технології"для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |