dc.contributor.author |
Бортник, Роман Романович |
|
dc.date.accessioned |
2024-02-09T09:29:32Z |
|
dc.date.available |
2024-02-09T09:29:32Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Бортник Р. Р. Організація роботи ресторанів середземноморської кухні на прикладі ресторану "VINOTEKA": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 60 с.: рис.2.3; табл. 2.1., іл., дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/475 |
|
dc.description |
Бортник Р. Р. Організація роботи ресторанів середземноморської кухні на прикладі ресторану «VINOTEKA»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу групи ГРс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: І. З. Криховецький. Івано-Франківськ, 2023. 60 с.: рис.2.3, табл.2.1, іл., дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є організація харчування, технології приготування страв середземноморської кухні та функціонування закладів середземноморської
кухні на прикладі ресторану «VINOTEKA».
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації діяльності в
закладах середземноморської кухні. В другому розділі проведено організацію роботи та обслуговування в закладі середземноморської кухні «VINOTEKA».
В третьому розділі представлено процес рекомендації щодо удосконалення
організації роботи ресторану середземноморської кухні «VINOTEKA». |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра права та публічного управління, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
заклади харчування середземноморської кухні |
uk_UA |
dc.subject |
середземноморська кухня |
uk_UA |
dc.subject |
ресторан «VINOTEKA" |
uk_UA |
dc.title |
Організація роботи ресторанів середземноморської кухні на прикладі ресторану "VINOTEKA" |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |