Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Василевич, Анастасія Сергіївна | |
dc.date.accessioned | 2024-02-09T12:20:40Z | |
dc.date.available | 2024-02-09T12:20:40Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Василевич А. С. Управління якістю в готельно-ресторанному комплексі: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 60 с.: рис.2, табл.3. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/476 | |
dc.description | Василевич А. С. Управління якістю в готельно-ресторанному комплексі: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: В. Д. Касіянчук. Івано-Франківськ, 2023. 60 с.: рис.2, табл.3. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета дослідження полягає у системі управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі з метою розробки рекомендацій щодо підвищення ефективності її функціонування, а також вивчення та аналіз системи управління якістю в готельно-ресторанному комплексі «Надія». В першому розділі розглянуто теоретичні основи управління якістю готельно-ресторанного підприємства. В другому розділі проведено дослідження системи управління якістю на готельно-ресторанному підприємстві «Надія». В третьому розділі представлено рекомендації та пропозиції щодо підвищення системи якості в готельно-ресторанному підприємстві «Надія». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | готельне підприємство | uk_UA |
dc.subject | ресторанне підприємство | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.subject | якість продукції та послуг | uk_UA |
dc.title | Управління якістю в готельно-ресторанному комплексі | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |