Університет Короля Данила

Управління якістю в готельно-ресторанному комплексі

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Василевич, Анастасія Сергіївна
dc.date.accessioned 2024-02-09T12:20:40Z
dc.date.available 2024-02-09T12:20:40Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Василевич А. С. Управління якістю в готельно-ресторанному комплексі: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 60 с.: рис.2, табл.3. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/476
dc.description Василевич А. С. Управління якістю в готельно-ресторанному комплексі: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: В. Д. Касіянчук. Івано-Франківськ, 2023. 60 с.: рис.2, табл.3. uk_UA
dc.description.abstract Мета дослідження полягає у системі управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі з метою розробки рекомендацій щодо підвищення ефективності її функціонування, а також вивчення та аналіз системи управління якістю в готельно-ресторанному комплексі «Надія». В першому розділі розглянуто теоретичні основи управління якістю готельно-ресторанного підприємства. В другому розділі проведено дослідження системи управління якістю на готельно-ресторанному підприємстві «Надія». В третьому розділі представлено рекомендації та пропозиції щодо підвищення системи якості в готельно-ресторанному підприємстві «Надія». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject готельне підприємство uk_UA
dc.subject ресторанне підприємство uk_UA
dc.subject якість uk_UA
dc.subject управління якістю uk_UA
dc.subject якість продукції та послуг uk_UA
dc.title Управління якістю в готельно-ресторанному комплексі uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу