Abstract:
Метою дослідження є визначення місця і ролі кав’ярень в загальній структурі ресторанного господарства. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти розвитку кав’ярень у світі та Україні. В другому розділі проведено дослідження кав’ярень в системі ресторанного бізнесу на Прикарпатті. В третьому розділі представлено процес рекомендацій та пропозицій щодо ефективного відкриття кав’ярні на Прикарпатті.
Description:
Костюк Н. Р. Генеза та розвиток кав'ярень Прикарпаття: від минулого до сьогодення: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу, групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2023. 54 с.: рис.1.2; табл. 2.1; іл., дод.