dc.contributor.author |
Лучищак, Зульфія Геннадіївна |
|
dc.date.accessioned |
2024-02-13T08:10:11Z |
|
dc.date.available |
2024-02-13T08:10:11Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Лучищак З. Г. Аналіз діяльності готелів під час пандемії та удосконалення їх роботи у пост пандемічний період (на прикладі готелів м. Трускавець): кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 71 с.: табл.2.3, іл., дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/482 |
|
dc.description |
Лучищак З. Г. Аналіз діяльності готелів під час пандемії та удосконалення їх роботи у пост пандемічний період (на прикладі готелів м. Трускавець): кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2023. 71 с.: табл. 2.3, іл., дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є виявлення впливу пандемії Ковід - 19 на роботу закладів розміщення готельного типу у місті – курорті Трускавець та розробка пропозицій і рекомендацій щодо запровадження інноваційних форм і методів роботи готельної та курортної індустрії курорт полісу у пост пандемічний період.
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти діяльності готелів. В другому розділі проведено аналіз ресурсної бази та готельної індустрії міста Трускавець.
Третій розділі представляє процес пропозицій та рекомендацій щодо розвитку готельних підприємств у місті Трускавець. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
пандемія |
uk_UA |
dc.subject |
готельна індустрія |
uk_UA |
dc.subject |
ресурсна база готелів м. Трускавець |
uk_UA |
dc.subject |
готельний сервіс |
uk_UA |
dc.subject |
пост пандемічний період |
uk_UA |
dc.subject |
лікувально-оздоровчий туризм |
uk_UA |
dc.title |
Аналіз діяльності готелів під час пандемії та удосконалення їх роботи у пост пандемічний період (на прикладі готелів м. Трускавець) |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |