Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є обслуговування у закладах ресторанного господарства в сучасних умовах. В першому розділі розглянуто організацію та технології обслуговування у готельному комплексі. В другому розділі розглянуто організацію обслуговування ресторанів у готелі «Maria Garden» міста Івано-Франківська. В третьому розділі представлено аналіз проблем обслуговування у готелі «Maria Garden»
міста Івано-Франківська та шляхи їх використання.
Суть розробки, основні результати:
Руденко Ю. О. Організація та технології обслуговування у закладах ресторанного господарства при готелю "Марія Гарден": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: М. М. Депутат. Івано-Франківськ, 2023. 70 с.: табл., іл., дод.