Університет Короля Данила

Організація та технології обслуговування у закладах ресторанного господарства при готелю "Марія Гарден"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Руденко, Юлія Олександрівна
dc.date.accessioned 2024-02-13T09:21:55Z
dc.date.available 2024-02-13T09:21:55Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Руденко Ю. О. Організація та технології обслуговування у закладах ресторанного господарства при готелю "Марія Гарден": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 70 с.: табл., іл., дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/484
dc.description Руденко Ю. О. Організація та технології обслуговування у закладах ресторанного господарства при готелю "Марія Гарден": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: М. М. Депутат. Івано-Франківськ, 2023. 70 с.: табл., іл., дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є обслуговування у закладах ресторанного господарства в сучасних умовах. В першому розділі розглянуто організацію та технології обслуговування у готельному комплексі. В другому розділі розглянуто організацію обслуговування ресторанів у готелі «Maria Garden» міста Івано-Франківська. В третьому розділі представлено аналіз проблем обслуговування у готелі «Maria Garden» міста Івано-Франківська та шляхи їх використання. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject готелі uk_UA
dc.subject готельний комплекс "Maria Garden" uk_UA
dc.subject обслуговування uk_UA
dc.subject ресторани uk_UA
dc.title Організація та технології обслуговування у закладах ресторанного господарства при готелю "Марія Гарден" uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу