Abstract:
Метою дослідження є вивчення та розробка стратегій, методів та інструментів, які допоможуть готельним підприємствам ефективно управляти кризовими ситуаціями та забезпечити стійкість їх діяльності.
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти антикризового менеджменту в готельній індустрії. В другому розділі проведено аналіз застосування антикризового
менеджменту в готельній індустрії. В третьому розділі представлено процес виявлення проблем, перспектив та рекомендації щодо впровадження антикризового менеджменту у готельній індустрії.
Description:
Грибович (Цап) К. В. Антикризовий менеджмент готельних підприємств: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: І. М. Шенішевська. Івано-Франківськ, 2023. 45 с.: табл.2, рис.3, дод.