dc.contributor.author |
Джус, Каріна Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-02-14T13:17:40Z |
|
dc.date.available |
2024-02-14T13:17:40Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Джус К. В. Кулінарна спадщина населення Карпатського туристичного регіону України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 68 с.: іл., дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/493 |
|
dc.description |
Джус К. В. Кулінарна спадщина населення Карпатського туристичного регіону України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: І. М. Шенішевська. Івано-Франківськ, 2023. 68 с.: іл., дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є визначення та аналіз можливостей використання крафтових продуктів у ресторанному бізнесі Карпатського регіону України для досягнення конкурентних переваг та задоволення потреб клієнтів.
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації крафтових
виробництв в ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено аналіз ринку крафтових виробництв в Карпатському туристичному регіоні України. В третьому розділі представлено процес виявлення проблем, перспектив та рекомендацій щодо впровадження крафтових виробництв у ресторанному бізнесі Карпатського туристичного регіону. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
крафтове виробництво |
uk_UA |
dc.subject |
ринок крафтових продуктів |
uk_UA |
dc.subject |
конкурентоздатність крафтових виробництв |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
Карпатський туристичний регіон України |
uk_UA |
dc.subject |
кулінарія карпатського регіону |
uk_UA |
dc.title |
Кулінарна спадщина населення Карпатського туристичного регіону України |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |