Abstract:
Метою дослідження є аналіз форм дозвілля та виявлення особливостей його організації в готельно-ресторанних комплексах Прикарпаття.
В першому розділі розглянуто теоретичні основи впровадження дозвілля у
готельно-ресторанних комплексах. В другому розділі проведено аналіз використання форм дозвіллєвої діяльності в готельно-ресторанних комплексах Прикарпаття. В третьому розділі представлено процес рекомендацій щодо впровадження в готельно-ресторанні комплекси Прикарпаття дозвіллєвої діяльності.
Description:
Кокирч М. В. Організація дозвілля в готельно-ресторанних комплексах Прикарпаття: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2023. 66 с.: табл.2, дод.