Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Романів, Єлизавета Русланівна | |
dc.date.accessioned | 2024-02-15T12:33:41Z | |
dc.date.available | 2024-02-15T12:33:41Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Романів Є. Р. Організація і технологія функціонування служби номерного фонду на прикладі готелю "Flamingo" (Фінляндія):кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 81 с.: табл.7, дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/500 | |
dc.description | Романів Є. Р. Організація і технологія функціонування служби номерного фонду на прикладі готелю "Flamingo" (Фінляндія): кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: Л. М. Жирак. Івано-Франківськ, 2023. 81 с.: табл.7, дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є аналіз стану та існуючих проблем у функціонуванні служби номерного фонду в готелі «Flamingo», вивчення технологій та методів, що використовуються в процесі бронювання та реєстрації номерів, а також розробка рекомендацій щодо удосконалення організації та технології функціонування служби номерного фонду в готелі «Flamingo». В першому розділі розглянуто теоретичну характеристику роботи служби номерного фонду. В другому розділі проведено аналіз роботи служби номерного фонду в готелі «Flamingo». В третьому розділі представлено процес розробки рекомендацій щодо вдосконалення роботи служби номерного фонду готелю «Flamingo». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | номерний фонд | uk_UA |
dc.subject | служба номерного фонду | uk_UA |
dc.subject | готель "Flamingo" | uk_UA |
dc.subject | бронювання номерів | uk_UA |
dc.subject | засоби контролю | uk_UA |
dc.title | Організація і технологія функціонування служби номерного фонду на прикладі готелю "Flamingo" (Фінляндія) | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |