Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є проведення аналізу цифровізації управління ресторанними закладами.
В першому розділі розглянуто теоретичні засади цифровізації управління закладами ресторанної справи. В другому розділі проведено дослідження цифровізації закладу ресторанного господарства «Баварія». В третьому розділі представлено процес дослідження проблем та перспектив цифровізації управління ресторанним бізнесом.
Суть розробки, основні результати:
Прокіпчук К. В. Цифровізація управління ресторанними закладами: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанним бізнесом" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: Н. О. Гавадзин. Івано-Франківськ, 2023. 63 с.: рис.8, табл.4.