Abstract:
Метою дослідження є визначення потенціалу розвитку індустрії гостинності в Івано-Франківській області, виявлення проблем та перешкод, а також розробка рекомендацій щодо покращення стану та розвитку індустрії гостинності.
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти розвитку індустрії гостинності.
В другому розділі проведено аналіз індустрії гостинності Івано-Франківської області. В третьому розділі представлено процес рекомендації щодо розвитку
індустрії гостинності в Івано-Франківській області.
Description:
Татарин Х. В. Індустрія гостинності Івано-Франківської області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: Л. М. Жирак. Івано-Франківськ, 2023. 72 с.: табл.5, рис.2, дод.