dc.contributor.author |
Хомин, Віталія Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2024-02-22T13:56:53Z |
|
dc.date.available |
2024-02-22T13:56:53Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Хомин В. М. Особливості організації обслуговування у найбільшій українській мережі кав'ярень "Aroma Kava": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 70 с.: табл.6, рис.5, дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/507 |
|
dc.description |
Хомин В. М. Особливості організації обслуговування у найбільшій українськй мережі кав'ярень "Aroma Kava": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2023. 70 с.: табл.6, рис.5, дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є розгляд організації обслуговування у мережі кав'ярень "Aroma Kava", виявлення недоліків та пропозицій щодо їх вирішення, розроблено рекомендації для покращення якості обслуговування та конкурентоспроможності бізнесу.
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації обслуговування у найбільшій українській мережі кав'ярень "Aroma Kava". В другому розділі проведено аналіз діяльності та маркетингове дослідження компанії "Aroma Kava" на ринку кав'ярень. В третьому розділі розглянуто проблеми організації обслуговування та рекомендації щодо покращення мережі кав'ярень "Aroma Kava". |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
кав'ярня |
uk_UA |
dc.subject |
українська мережа кав'ярень "Aroma Kava" |
uk_UA |
dc.subject |
клієнтоорієнтований підхід |
uk_UA |
dc.subject |
маркетингове середовище |
uk_UA |
dc.subject |
сервіс обслуговування |
uk_UA |
dc.subject |
якість обслуговування |
uk_UA |
dc.title |
Особливості організації обслуговування у найбільшій українській мережі кав'ярень "Aroma Kava" |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |