Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Хомин, Віталія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2024-02-22T13:56:53Z | |
dc.date.available | 2024-02-22T13:56:53Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Хомин В. М. Особливості організації обслуговування у найбільшій українській мережі кав'ярень "Aroma Kava": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 70 с.: табл.6, рис.5, дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/507 | |
dc.description | Хомин В. М. Особливості організації обслуговування у найбільшій українськй мережі кав'ярень "Aroma Kava": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2023. 70 с.: табл.6, рис.5, дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є розгляд організації обслуговування у мережі кав'ярень "Aroma Kava", виявлення недоліків та пропозицій щодо їх вирішення, розроблено рекомендації для покращення якості обслуговування та конкурентоспроможності бізнесу. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації обслуговування у найбільшій українській мережі кав'ярень "Aroma Kava". В другому розділі проведено аналіз діяльності та маркетингове дослідження компанії "Aroma Kava" на ринку кав'ярень. В третьому розділі розглянуто проблеми організації обслуговування та рекомендації щодо покращення мережі кав'ярень "Aroma Kava". | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | кав'ярня | uk_UA |
dc.subject | українська мережа кав'ярень "Aroma Kava" | uk_UA |
dc.subject | клієнтоорієнтований підхід | uk_UA |
dc.subject | маркетингове середовище | uk_UA |
dc.subject | сервіс обслуговування | uk_UA |
dc.subject | якість обслуговування | uk_UA |
dc.title | Особливості організації обслуговування у найбільшій українській мережі кав'ярень "Aroma Kava" | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |