Університет Короля Данила

Нові технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення

Show simple item record

dc.contributor.author Касіянчук, Василь Дмитрович
dc.date.accessioned 2024-08-06T08:38:32Z
dc.date.available 2024-08-06T08:38:32Z
dc.date.issued 2021-05-14
dc.identifier.citation Касіянчук В. Д. Нові технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення // Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки: матеріали V Всеукраїнського науково-практичного симпозіуму (м. Івано-Франківськ,14 травня 2021 року). Івано-Франківськ: Редакційно-видавничий відділ Університету Короля Данила, 2021. С. 108-112. uk_UA
dc.identifier.other УДК 001(477)(042.5)
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/682
dc.description Касіянчук В. Д. Нові технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення // Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки: матеріали V Всеукраїнського науково-практичного симпозіуму (м. Івано-Франківськ, 14 травня 2021 року). Івано-Франківськ: Редакційно-видавничий відділ Університету Короля Данила, 2021. С. 108-112. uk_UA
dc.description.abstract Постійне зростання цін на якісну харчову продукцію ,лікарські засоби та біологічно-активні добавки закордонного виробництва, продовольчу проблему в світі зобов’язує громади і владні структури всіх рівнів в інтересах національної економіки України на більш повне використання місцевих природних ресурсів, зокрема природних багатств лікувальної та нетрадиційної сировини. Науковці нашого університету зі спеціалістами ФГ «Агроекотехнології» і вченими Івано-Франківського національного медичного університету розробили і впровадили технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення. Дані технології інноваційні, універсальні, безвідходні дозволяють переробляти всі види фруктово-ягідної, овочевої сировини і гриби на високо якісні напівфабрикати-порошки, (концентрати) і сухопродукти в широкому асортименті. Щоденне вживання цих продуктів буде зміцнювати імунну систему населення і дозволить ефективніше боротися з коронавірусом. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: Редакційно-видавничий відділ Університету Короля Данила uk_UA
dc.subject технології виробництва продукції uk_UA
dc.subject продукція оздоровчого призначення uk_UA
dc.subject лікувально-профілактична продукція uk_UA
dc.subject рослинні профілактичні засоби uk_UA
dc.title Нові технології виробництва продукції оздоровчого і лікувально-профілактичного призначення uk_UA
dc.title.alternative [Текст] uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account