Університет Короля Данила

Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної справи

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гладуняк, Павло Тарасович
dc.date.accessioned 2024-08-23T11:19:32Z
dc.date.available 2024-08-23T11:19:32Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Гладуняк П. Т. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної справи: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 51 с.: рис.2, табл.3, іл., дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/784
dc.description Гладуняк П. Т. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної справи: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2024. 51 с.: рис.2, табл.3, іл., дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є встановлення найбільш підходящих методів управління для готельно-ресторанних підприємств з урахуванням їх потреб і характеристик. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти стилів керівництва. В другому розділі проведено аналіз стилів керівництва в готельно-ресторанній галузі. В третьому розділі представлені рекомендації щодо покращення стилів керівництва на підприємствах готельно-ресторанної сфери. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject керівництво uk_UA
dc.subject стилі керівництва uk_UA
dc.subject готельно-ресторанне підприємство uk_UA
dc.title Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавра uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу