dc.contributor.author |
Дирда, Мар'яна Іванівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-08-26T11:39:27Z |
|
dc.date.available |
2024-08-26T11:39:27Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Дирда М. І. Особливості організації обслуговування в міжнародній мережі ресторанів «Хінкальня»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 63 с.: рис.12, табл.4, іл., дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/789 |
|
dc.description |
Дирда М. І. Особливості організації обслуговування в міжнародній мережі ресторанів «Хінкальня»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2024. 63 с.: рис.12, табл.4, іл., дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є вивчення організації надання основних послуг у мережі ресторанів «Хінкальня» та визначення їх ефективності з точки зору задоволення клієнтів та досягнення бізнес-цілей закладу. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти організації обслуговування у міжнародній мережі ресторанів грузинської кухні «Хінкальня». В другому розділі проведено аналіз організації обслуговування в мережевому ресторані грузинської кухні «Хінкальня», м. Львів. В третьому розділі представлено шляхи підвищення ефективності
організації обслуговування в мережевому ресторані грузинської кухні «Хінкальня», м. Львів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
грузинська кухня |
uk_UA |
dc.subject |
мережа ресторанів "Хінкальня" |
uk_UA |
dc.subject |
організація обслуговування |
uk_UA |
dc.subject |
ефективність обслуговування |
uk_UA |
dc.title |
Особливості організації обслуговування в міжнародній мережі ресторанів «Хінкальня» |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |