dc.contributor.author |
Капусняк, Христина Петрівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-08-27T08:16:15Z |
|
dc.date.available |
2024-08-27T08:16:15Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Капусняк Х. П. Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 61 с.: табл.2, дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/792 |
|
dc.description |
Капусняк Х. П. Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2024. 61 с.: табл.2, дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є виявлення ключових аспектів корпоративної культури підприємств готельно-ресторанної сфери. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти формування корпоративної культури підприємства.
В другому розділі проведено аналіз ефективності стану корпоративної культури підприємства готельно-ресторанної сфери. В третьому розділі представлено проблеми та перспективи удосконалення стану корпоративної культури підприємства готельно-ресторанної сфери. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
корпоративна культура |
uk_UA |
dc.subject |
підприємства готельно-ресторанної сфери |
uk_UA |
dc.subject |
готель «Radisson Blu Resort Bukovel» |
uk_UA |
dc.subject |
ресторан «MontBlanc» готелю |
uk_UA |
dc.title |
Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel» |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |