Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Капусняк, Христина Петрівна | |
dc.date.accessioned | 2024-08-27T08:16:15Z | |
dc.date.available | 2024-08-27T08:16:15Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Капусняк Х. П. Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 61 с.: табл.2, дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/792 | |
dc.description | Капусняк Х. П. Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2024. 61 с.: табл.2, дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є виявлення ключових аспектів корпоративної культури підприємств готельно-ресторанної сфери. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти формування корпоративної культури підприємства. В другому розділі проведено аналіз ефективності стану корпоративної культури підприємства готельно-ресторанної сфери. В третьому розділі представлено проблеми та перспективи удосконалення стану корпоративної культури підприємства готельно-ресторанної сфери. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | корпоративна культура | uk_UA |
dc.subject | підприємства готельно-ресторанної сфери | uk_UA |
dc.subject | готель «Radisson Blu Resort Bukovel» | uk_UA |
dc.subject | ресторан «MontBlanc» готелю | uk_UA |
dc.title | Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |