| dc.contributor.author | Шиптур, Марія Романівна | |
| dc.date.accessioned | 2024-08-28T12:31:13Z | |
| dc.date.available | 2024-08-28T12:31:13Z | |
| dc.date.issued | 2024 | |
| dc.identifier.citation | Шиптур М. Р. Традиційні страви та культура харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 69 с.: рис.15, іл., дод. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/800 | |
| dc.description | Шиптур М. Р. Традиційні страви та культура харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2024. 69 с.: рис.15, іл., дод. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Метою дослідження є ознайомлення із генезою та історією розвитку етнічних груп, характеристика традиційних страв та культури харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України. В першому розділі розглянуто теоретичні засади формування культури та традицій етнічних груп на території Карпатського туристичного регіону України. В другому розділі проведено дослідження традицій харчування етнічних груп на території Карпатського туристичного регіону України. В третьому розділі представлені рекомендації щодо популяризації культури харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
| dc.subject | традиційні страви | uk_UA |
| dc.subject | культура харчування | uk_UA |
| dc.subject | етнічні групи | uk_UA |
| dc.subject | Карпатський туристичний регіон | uk_UA |
| dc.subject | етнотури | uk_UA |
| dc.title | Традиційні страви та культура харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України | uk_UA |
| dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
| dc.type | Technical Report | uk_UA |