Abstract:
Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування самої сутності молочного заводу з виробництва натуральної молочної продукції, його призначення та вплив на розвиток в сучасній архітектурі світу та Україні. В першому розділі розглянуто завод неподалік м.Городенка, Івано- Франківської області. Майданчик будівництва розташований в південно- західній частині. В другому розділі розглянуто виробничий корпус запроектований з жорсткими поперечними рамами, що складаються з збірних залізобетонних колон і кроквяних несучих конструкцій.
Третій розділ представляє архітектурно-планувальні рішення, технологічні рішення, конструктивні рішення, видалення та використання відходів. В четвертому розділі розглянуто техніку безпеки та охорону праці, режим роботи та нормативну чисельність, засоби запобігання пожежі,ведення робіт із лініями виробництва, заходи боротьби з шумом та вібрацією, комплекс медичних профілактичних заходів.
Description:
Давидюк А. О. Проект заводу з виробництва натуральної молочної продукції: кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр студента спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва; науковий керівник: І. З. Рутковська. Івано-Франківськ, 2024. 54 с.: мал.11, табл.11, дод.