Короткий опис(реферат):
Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування методів розробки
функціональної та об’ємно-просторової структури складу харчової продукції,
визначення основних вимог до проектів. В першому розділі розглянуто виробничі компанії, які реконструюють адміністративні та господарські будівлі (AIC) та складські приміщення, а також завершують будівництво ще 1 складу для впровадження повного технологічного циклу, зокрема внутрішнього зберігання сировини та готової продукції. Для конфігурації потрібен простір розміром 15х24 м.
В другому розділі розглянуто концепції конструктивних рішень. Несучі конструкції. Як матеріали основних несучих конструкцій прийняті. Третій розділ представляє архітектурно-планувальні рішення, технологічні рішення, конструктивні рішення, видалення та використання відходів. В четвертому розділі розглянуто техніку безпеки та охорону праці, режим роботи та нормативна чисельність, засоби запобігання пожежі,ведення робіт із лініями виробництва, заходи боротьби з шумом та вібрацією, комплекс медичних профілактичних заходів.
Суть розробки, основні результати:
Фецич В. І. Проект будівництва складу харчової продукції в м. Суми: кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр студента спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва; науковий керівник: І. З Рутковська. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: табл.13, рис.1, дод.