dc.contributor.author |
Фецич, Володимир Іванович |
|
dc.date.accessioned |
2024-09-23T13:09:50Z |
|
dc.date.available |
2024-09-23T13:09:50Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Фецич В. І. Проект будівництва складу харчової продукції в м. Суми: кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: табл.13, рис.1, дод. |
uk_UA |
dc.identifier.other |
УДК 725.4 |
|
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/851 |
|
dc.description |
Фецич В. І. Проект будівництва складу харчової продукції в м. Суми: кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр студента спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва; науковий керівник: І. З Рутковська. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: табл.13, рис.1, дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування методів розробки
функціональної та об’ємно-просторової структури складу харчової продукції,
визначення основних вимог до проектів. В першому розділі розглянуто виробничі компанії, які реконструюють адміністративні та господарські будівлі (AIC) та складські приміщення, а також завершують будівництво ще 1 складу для впровадження повного технологічного циклу, зокрема внутрішнього зберігання сировини та готової продукції. Для конфігурації потрібен простір розміром 15х24 м.
В другому розділі розглянуто концепції конструктивних рішень. Несучі конструкції. Як матеріали основних несучих конструкцій прийняті. Третій розділ представляє архітектурно-планувальні рішення, технологічні рішення, конструктивні рішення, видалення та використання відходів. В четвертому розділі розглянуто техніку безпеки та охорону праці, режим роботи та нормативна чисельність, засоби запобігання пожежі,ведення робіт із лініями виробництва, заходи боротьби з шумом та вібрацією, комплекс медичних профілактичних заходів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва |
uk_UA |
dc.subject |
склад харчової продукції |
uk_UA |
dc.subject |
об'ємно-просторова конструкція |
uk_UA |
dc.subject |
харчова продукція |
uk_UA |
dc.subject |
господарські будівлі |
uk_UA |
dc.subject |
конструктивні рішення |
uk_UA |
dc.subject |
техніка безпеки |
uk_UA |
dc.subject |
охорона праці в галузі |
uk_UA |
dc.title |
Проект будівництва складу харчової продукції в м. Суми |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |