Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Фецич, Володимир Іванович | |
dc.date.accessioned | 2024-09-23T13:09:50Z | |
dc.date.available | 2024-09-23T13:09:50Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Фецич В. І. Проект будівництва складу харчової продукції в м. Суми: кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: табл.13, рис.1, дод. | uk_UA |
dc.identifier.other | УДК 725.4 | |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/851 | |
dc.description | Фецич В. І. Проект будівництва складу харчової продукції в м. Суми: кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр студента спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва; науковий керівник: І. З Рутковська. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: табл.13, рис.1, дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування методів розробки функціональної та об’ємно-просторової структури складу харчової продукції, визначення основних вимог до проектів. В першому розділі розглянуто виробничі компанії, які реконструюють адміністративні та господарські будівлі (AIC) та складські приміщення, а також завершують будівництво ще 1 складу для впровадження повного технологічного циклу, зокрема внутрішнього зберігання сировини та готової продукції. Для конфігурації потрібен простір розміром 15х24 м. В другому розділі розглянуто концепції конструктивних рішень. Несучі конструкції. Як матеріали основних несучих конструкцій прийняті. Третій розділ представляє архітектурно-планувальні рішення, технологічні рішення, конструктивні рішення, видалення та використання відходів. В четвертому розділі розглянуто техніку безпеки та охорону праці, режим роботи та нормативна чисельність, засоби запобігання пожежі,ведення робіт із лініями виробництва, заходи боротьби з шумом та вібрацією, комплекс медичних профілактичних заходів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва | uk_UA |
dc.subject | склад харчової продукції | uk_UA |
dc.subject | об'ємно-просторова конструкція | uk_UA |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.subject | господарські будівлі | uk_UA |
dc.subject | конструктивні рішення | uk_UA |
dc.subject | техніка безпеки | uk_UA |
dc.subject | охорона праці в галузі | uk_UA |
dc.title | Проект будівництва складу харчової продукції в м. Суми | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |