Університет Короля Данила

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження виробничої практики на туристичних підприємствах для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жирак, Людмила Михайлівна
dc.date.accessioned 2023-01-24T08:35:33Z
dc.date.available 2023-01-24T08:35:33Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/263
dc.description Методичні вказівки щодо проходження виробничої практики на туристичних підприємствах для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм / розроб.: Л. М. Жирик. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 33 с. uk_UA
dc.description.abstract Виробнича практика є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми «Туризм» спеціальності 242 «Туризм». Під час проходження практики студенти ознайомлюються безпосередньо на підприємствах із виробничим процесом та здобувають первинний практичний досвід, що має велике значення для підготовки конкурентоспроможних фахівців у галузі туризму усіх форм власності відповідно до освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра. uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 33 с. uk_UA
dc.subject методичні вказівки uk_UA
dc.subject виробнича практика uk_UA
dc.subject завдання виробничої практики uk_UA
dc.subject звіт з виробничої практики uk_UA
dc.subject освітньо-професійна програма "Туризм" uk_UA
dc.subject фахівець у галузі туризму uk_UA
dc.subject фаховий молодший бакалавр uk_UA
dc.title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження виробничої практики на туристичних підприємствах для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу