Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Жирак, Людмила Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2023-01-24T08:35:33Z | |
dc.date.available | 2023-01-24T08:35:33Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/263 | |
dc.description | Методичні вказівки щодо проходження виробничої практики на туристичних підприємствах для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм / розроб.: Л. М. Жирик. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 33 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Виробнича практика є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми «Туризм» спеціальності 242 «Туризм». Під час проходження практики студенти ознайомлюються безпосередньо на підприємствах із виробничим процесом та здобувають первинний практичний досвід, що має велике значення для підготовки конкурентоспроможних фахівців у галузі туризму усіх форм власності відповідно до освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра. | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 33 с. | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | виробнича практика | uk_UA |
dc.subject | завдання виробничої практики | uk_UA |
dc.subject | звіт з виробничої практики | uk_UA |
dc.subject | освітньо-професійна програма "Туризм" | uk_UA |
dc.subject | фахівець у галузі туризму | uk_UA |
dc.subject | фаховий молодший бакалавр | uk_UA |
dc.title | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження виробничої практики на туристичних підприємствах для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 242 Туризм | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |