Університет Короля Данила

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження практикуму «Вступ до спеціальності» для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Готельно-ресторанна справа»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мальована, Оксана Григорівна
dc.date.accessioned 2023-01-24T12:40:14Z
dc.date.available 2023-01-24T12:40:14Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/268
dc.description Методичні вказівки щодо проходження практикуму «Вступ до спеціальності» для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Готельно-ресторанна справа» / розроб.: О. В. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 30 с. uk_UA
dc.description.abstract Проходження практикуму «Вступ до спеціальності» є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми підготовки фахівців у Фаховому коледжі. Практикум проводиться з метою ознайомлення студентів із їх майбутньою спеціальністю, особливостями професійної діяльності, зацікавлення обраною професією. Важливою складовою практикуму є організація та проведення ознайомчих екскурсій у провідних закладах готельно-ресторанного господарства регіону з метою вивчення об’єктів сфери обслуговування, ознайомлення зі специфікою виробництва продукції та надання послуг у готельно-ресторанному бізнесі. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 30 с. uk_UA
dc.subject методичні вказівки uk_UA
dc.subject практикум "Вступ до спеціальності" uk_UA
dc.subject програма практикуму uk_UA
dc.subject навчальний річний план uk_UA
dc.subject індивідуальне завдання uk_UA
dc.subject звіт про проходження практикуму uk_UA
dc.subject щоденник uk_UA
dc.subject система контролю uk_UA
dc.subject оцінювання знань uk_UA
dc.subject спеціальність 242 "Готельно-ресторанна справа" uk_UA
dc.subject фахова передвища освіта uk_UA
dc.title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження практикуму «Вступ до спеціальності» для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Готельно-ресторанна справа» uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу