Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мальована, Оксана Григорівна | |
dc.date.accessioned | 2023-01-24T12:40:14Z | |
dc.date.available | 2023-01-24T12:40:14Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/268 | |
dc.description | Методичні вказівки щодо проходження практикуму «Вступ до спеціальності» для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Готельно-ресторанна справа» / розроб.: О. В. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 30 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проходження практикуму «Вступ до спеціальності» є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми підготовки фахівців у Фаховому коледжі. Практикум проводиться з метою ознайомлення студентів із їх майбутньою спеціальністю, особливостями професійної діяльності, зацікавлення обраною професією. Важливою складовою практикуму є організація та проведення ознайомчих екскурсій у провідних закладах готельно-ресторанного господарства регіону з метою вивчення об’єктів сфери обслуговування, ознайомлення зі специфікою виробництва продукції та надання послуг у готельно-ресторанному бізнесі. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 30 с. | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | практикум "Вступ до спеціальності" | uk_UA |
dc.subject | програма практикуму | uk_UA |
dc.subject | навчальний річний план | uk_UA |
dc.subject | індивідуальне завдання | uk_UA |
dc.subject | звіт про проходження практикуму | uk_UA |
dc.subject | щоденник | uk_UA |
dc.subject | система контролю | uk_UA |
dc.subject | оцінювання знань | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 242 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | фахова передвища освіта | uk_UA |
dc.title | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження практикуму «Вступ до спеціальності» для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |