dc.contributor.author |
Мальована, Оксана Григорівна |
|
dc.date.accessioned |
2023-01-24T14:12:30Z |
|
dc.date.available |
2023-01-24T14:12:30Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/272 |
|
dc.description |
Програма навчальної практики для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб.: О. Г. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 23 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Навчальна практика є наступним після практичних занять етапом, що забезпечує
перехід від теоретичного навчання до професійної діяльності; проводиться лише в аудиторіях і навчальних лабораторіях Фахового коледжу. Порядок організації, проведення, підведення підсумків та узагальнення результатів навчальної практики здобувачів освіти визначає «Положення про практичну підготовку здобувачів фахової передвищої освіти у Фаховому коледжі ЗВО
«Університет Короля Данила». |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 23 с. |
uk_UA |
dc.subject |
програма навчальної практики |
uk_UA |
dc.subject |
завдання навчальної практики |
uk_UA |
dc.subject |
складові навчальної практики |
uk_UA |
dc.subject |
тематичний план |
uk_UA |
dc.subject |
критерії оцінювання практики |
uk_UA |
dc.subject |
підсумки навчальної практики |
uk_UA |
dc.subject |
здобувачі фахової передвищої освіти |
uk_UA |
dc.subject |
фахівець готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.title |
Програма навчальної практики для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |