Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мальована, Оксана Григорівна | |
dc.date.accessioned | 2023-01-24T14:12:30Z | |
dc.date.available | 2023-01-24T14:12:30Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/272 | |
dc.description | Програма навчальної практики для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб.: О. Г. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 23 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Навчальна практика є наступним після практичних занять етапом, що забезпечує перехід від теоретичного навчання до професійної діяльності; проводиться лише в аудиторіях і навчальних лабораторіях Фахового коледжу. Порядок організації, проведення, підведення підсумків та узагальнення результатів навчальної практики здобувачів освіти визначає «Положення про практичну підготовку здобувачів фахової передвищої освіти у Фаховому коледжі ЗВО «Університет Короля Данила». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 23 с. | uk_UA |
dc.subject | програма навчальної практики | uk_UA |
dc.subject | завдання навчальної практики | uk_UA |
dc.subject | складові навчальної практики | uk_UA |
dc.subject | тематичний план | uk_UA |
dc.subject | критерії оцінювання практики | uk_UA |
dc.subject | підсумки навчальної практики | uk_UA |
dc.subject | здобувачі фахової передвищої освіти | uk_UA |
dc.subject | фахівець готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.title | Програма навчальної практики для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |