Університет Короля Данила

Програма навчальної практики для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мальована, Оксана Григорівна
dc.date.accessioned 2023-01-24T14:12:30Z
dc.date.available 2023-01-24T14:12:30Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/272
dc.description Програма навчальної практики для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб.: О. Г. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 23 с. uk_UA
dc.description.abstract Навчальна практика є наступним після практичних занять етапом, що забезпечує перехід від теоретичного навчання до професійної діяльності; проводиться лише в аудиторіях і навчальних лабораторіях Фахового коледжу. Порядок організації, проведення, підведення підсумків та узагальнення результатів навчальної практики здобувачів освіти визначає «Положення про практичну підготовку здобувачів фахової передвищої освіти у Фаховому коледжі ЗВО «Університет Короля Данила». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 23 с. uk_UA
dc.subject програма навчальної практики uk_UA
dc.subject завдання навчальної практики uk_UA
dc.subject складові навчальної практики uk_UA
dc.subject тематичний план uk_UA
dc.subject критерії оцінювання практики uk_UA
dc.subject підсумки навчальної практики uk_UA
dc.subject здобувачі фахової передвищої освіти uk_UA
dc.subject фахівець готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.title Програма навчальної практики для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу