2023-2024: Recent submissions

  • Дубницька, Христина Андріївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вивчення та розуміння ролі гастрономічної спадщини в розвитку туризму, а також визначенні можливостей її використання для стимулювання туристичного потенціалу області. В першому розділі розглянуто ...
  • Дребот, Анна Тарасівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є розробка рекомендацій для формування комплексу заходів щодо просування українського бренду сім’ї ресторанів «Лейбова гора». В першому розділі розглянуто теоретичні основи брендингу як чинника підвищення ...
  • Дирда, Мар'яна Іванівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вивчення організації надання основних послуг у мережі ресторанів «Хінкальня» та визначення їх ефективності з точки зору задоволення клієнтів та досягнення бізнес-цілей закладу. В першому ...
  • Васильчук, Божена Георгіївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вдосконалення організації надання основних послуг в сучасних готельних комплексах. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти шляхів вдосконалення організації надання основних послуг в готельних ...
  • Кіндзер, Олег Іванович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є комплексне дослідження ролі спортивно-відпочинкових центрів у забезпеченні здорового способу життя населення, їхнього економічного впливу на розвиток місцевої громади та оцінка ...
  • Худяк, Юлія Михайлівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є розробка концептуальних пропозицій для створення «Гуцульського Села» в одному з населених пунктів Карпат, яке об’єднуватиме сучасний готель та ресторан, зберігаючи та пропонуючи унікальність гуцульської ...
  • Кіщук, Віталій Іванович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вивчення системи мотивації персоналу в закладах громадського харчування на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Silver Rest». В першому розділі розглянуто теоретичні основи мотивації та ...
  • Семанюк, Олексій Тарасович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є принципи проектування та архітектурна концепція створення торгового центру з укриттям, офісами та реабілітаційним центром в сучасному світі. В першому розділі розглянуто аналіз ...
  • Галіпчак, Ярослав Романович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є проектування заводу по деревообробці та дослідження сучасних технологій, які повинні забезпечити безвідходну обробку деревини, оцінити функціональну та економічну ...
  • Вінтоняк, Ілона Василівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є дослідити концепцію організації сучасних центрів для соціальної адаптації населення та запропонувати нові рішення організації центру, який буде відповідати всім вимогам до даних ...
  • Титов, Дмитро Юрійович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва, 2024)
    Метою дослідження бакалаврської роботи є розробити архітектурно-планувальну концепцію та проект багатофункціонального спортивно-оздоровчого комплексу, на основі аналізу потреб молоді та кращих практик у галузі спортивного ...
  • Шкробанець, Ірина Василівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є теоретичні та практичні аспекти процесу діджиталізації у готельно-ресторанних підприємствах. В першому розділі розглянуто теоретичні основи діджиталізації у готельно-ресторанному бізнесі. ...
  • Тимофіїв, Іван Іванович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є особливості і технології молекулярної кухні, як тренду сучасності. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти молекулярної кухні. В другому розділі проведено аналіз технологічних аспектів ...
  • Сенчук, Михайло Васильович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Мета дослідження полягає у розробці комплексного підходу до розвитку рекреаційних зон у місті Косів, що включає створення нових і покращення існуючих рекреаційних територій з урахуванням сучасних тенденцій ...
  • Ільків, Надія Миколаївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вивчення основних теоретичних та практичних аспектів івент-менеджменту в готельному бізнесі та визначення перспективних напрямів його удосконалення. В першому розділі розглянуто теоретико- ...
  • Бундзяк, Максим Іванович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Мета дослідження полягає в аналізі сучасних систем бронювання, що застосовуються в готельному бізнесі, для виявлення особливостей їх функціонування. В першому розділі розглянуто теоретичні основи розвитку та ...
  • Бойчук, Назар Васильович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є шляхи розвитку екологічного туризму на території національного парку «Верховинський». В першому розділі розглянуто теоретичні основи організації екологічного туризму на території національного природного ...
  • Челяк, Яна Віталіївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вивчення використання крафтових продуктів Карпатського регіону в контексті розвитку туризму. В першому розділі розглянуто теоретичні основи крафтового виробництва в контексті розвитку туризму. В другому ...
  • Фортуна, Ірина Олександрівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Метою дослідження є вивчення сутності та особливостей діджитал туризму, а також у визначенні основних напрямків та перспектив його розвитку. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти діджитал туризму. В другому ...
  • Плещук, Анастасія Віталіївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2024)
    Мета дослідження полягає у виявленні основних джерел конфліктних ситуацій в туристичному бізнесі та аналізі їх впливу на продуктивність роботи в туризмі. В першому розділі розглянуто теоретичні основи виникнення конфліктних ...

Search DSpace


Browse

My Account