Університет Короля Данила

Організація процесу обслуговування туристів на прикладі готелю «Nadiya Palace»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гавадзин, Назар Васильович
dc.date.accessioned 2024-08-15T06:39:31Z
dc.date.available 2024-08-15T06:39:31Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Гавадзин Н. В. Організація процесу обслуговування туристів на прикладі готелю «Nadiya Palace»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація туристичної діяльності» спеціальності 242 Туризм і рекреація / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 62 с.: табл. 6, рис. 2, іл., дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/739
dc.description Гавадзин Н. В. Організація процесу обслуговування туристів на прикладі готелю «Nadiya Palace»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація туристичної діяльності» спеціальності 242 Туризм і рекреація студента 4 курсу, групи Тз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. М. Депутат. Івано-Франківськ, 2024. 62 с.: табл. 6, рис. 2, іл., дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є організація процесу обслуговування туристів в готельно-ресторанному комплексі «Nadiya Palace». В першому розділі розглянуто теоретичні основи організації процесу обслуговування гостей. В другому розділі проведено дослідження організації обслуговування туристів готельно-ресторанного комплексу «Nadiya Palace». В третьому розділі представлено рекомендації щодо шляхів удосконалення організації обслуговування туристів в готельно-ресторанному комплексі «Nadiya Palace». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject готель uk_UA
dc.subject ресторан uk_UA
dc.subject готельно-ресторанний комплекс uk_UA
dc.subject обслуговування туристів uk_UA
dc.title Організація процесу обслуговування туристів на прикладі готелю «Nadiya Palace» uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу