Університет Короля Данила

Крафтові продукти Карпат як складова розвитку туризму

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челяк, Яна Віталіївна
dc.date.accessioned 2024-08-16T08:02:15Z
dc.date.available 2024-08-16T08:02:15Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Челяк Я. В. Крафтові продукти Карпат як складова розвитку туризму: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація туристичної діяльності» спеціальності 242 Туризм і рекреація / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 40 с.: рис.2, табл.2, іл., дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/751
dc.description Челяк Я. В. Крафтові продукти Карпат як складова розвитку туризму: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація туристичної діяльності» спеціальності 242 Туризм і рекреація студентки 4 курсу, групи Тз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Л. М. Жирак. Івано-Франківськ, 2024. 40 с.: рис.2, табл.2, іл., дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є вивчення використання крафтових продуктів Карпатського регіону в контексті розвитку туризму. В першому розділі розглянуто теоретичні основи крафтового виробництва в контексті розвитку туризму. В другому розділі проведено аналіз локальних крафтових продуктів Карпат як передумови розвитку туризму. В третьому розділі представлено рекомендації щодо використання крафтової продукції Карпат в контексті розвитку туризму. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject туризм uk_UA
dc.subject крафтові продукти uk_UA
dc.subject Карпатський регіон uk_UA
dc.subject крафтове виробництво uk_UA
dc.subject авторський тур «Крафтові Карпати – традиції і сучасність» uk_UA
dc.title Крафтові продукти Карпат як складова розвитку туризму uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу