Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ільків, Надія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2024-08-20T06:17:12Z | |
dc.date.available | 2024-08-20T06:17:12Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Ільків Н. М. Івент-менеджмент в готельно-ресторанній сфері, як фактор розвитку підприємства: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 65 с.: табл., іл., дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/763 | |
dc.description | Ільків Н. М. Івент-менеджмент в готельно-ресторанній сфері, як фактор розвитку підприємства: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСс-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: В. Д. Касіянчук. Івано-Франківськ, 2024. 65 с.: табл., іл., дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є вивчення основних теоретичних та практичних аспектів івент-менеджменту в готельному бізнесі та визначення перспективних напрямів його удосконалення. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні основи івент-менеджменту в готельному бізнесі. В другому розділі проведено дослідження організації івент-менеджменту в готельному бізнесі. В третьому розділі представлено рекомендації щодо удосконалення івент-менеджменту в готельному бізнесі України. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | івент-менеджмент | uk_UA |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | методи інвент-менеджменту | uk_UA |
dc.subject | концепції івент-менеджменту | uk_UA |
dc.title | Івент-менеджмент в готельно-ресторанній сфері, як фактор розвитку підприємства | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |