Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Тимофіїв, Іван Іванович | |
dc.date.accessioned | 2024-08-20T07:19:15Z | |
dc.date.available | 2024-08-20T07:19:15Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Тимофіїв І. І. Модерністська (молекулярна) кухня як тренд сучасності: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 56 с.: рис.15, іл., дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/765 | |
dc.description | Тимофіїв І. І. Модерністська (молекулярна) кухня як тренд сучасності: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: В. Д. Касіянчук. Івано-Франківськ, 2024. 56 с.: рис.15, іл., дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є особливості і технології молекулярної кухні, як тренду сучасності. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти молекулярної кухні. В другому розділі проведено аналіз технологічних аспектів молекулярної кухні. В третьому розділі представлена стратегія удосконалення особливостей і технологій молекулярної кухні у ресторані «Канапа». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | молекулярна кухня | uk_UA |
dc.subject | технології молекулярної кухні | uk_UA |
dc.subject | ресторан "Канапа" | uk_UA |
dc.subject | молекулярна гастрономія | uk_UA |
dc.title | Модерністська (молекулярна) кухня як тренд сучасності | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |