Університет Короля Данила

Концептуальні пропозиції організації «Гуцульського Села» в Українських Карпатах з сучасними готелем і рестораном

Show simple item record

dc.contributor.author Худяк, Юлія Михайлівна
dc.date.accessioned 2024-08-23T12:48:10Z
dc.date.available 2024-08-23T12:48:10Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Худяк Ю. М. Концептуальні пропозиції організації «Гуцульського Села» в Українських Карпатах з сучасними готелем і рестораном: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 60 с.: табл.6, дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/786
dc.description Худяк Ю. М. Концептуальні пропозиції організації «Гуцульського Села» в Українських Карпатах з сучасними готелем і рестораном: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСд-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2024. 60 с.: табл.6, дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є розробка концептуальних пропозицій для створення «Гуцульського Села» в одному з населених пунктів Карпат, яке об’єднуватиме сучасний готель та ресторан, зберігаючи та пропонуючи унікальність гуцульської культури. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації «Гуцульського Села» в селищі Верховина. В другому розділі досліджено концептуальні особливості організації «Гуцульського Села» в селищі Верховина». В третьому розділі представлені пропозиції щодо удосконалення концепції організації «Гуцульського Села» в селищі Верховина». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject селище Верховина uk_UA
dc.subject феномен "Гуцульське Село" uk_UA
dc.subject гуцульський готель uk_UA
dc.subject гуцульський ресторан uk_UA
dc.subject організація uk_UA
dc.subject особливості uk_UA
dc.title Концептуальні пропозиції організації «Гуцульського Села» в Українських Карпатах з сучасними готелем і рестораном uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account