Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Васильчук, Божена Георгіївна | |
dc.date.accessioned | 2024-08-26T11:05:58Z | |
dc.date.available | 2024-08-26T11:05:58Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Васильчук Б. Г. Шляхи вдосконалення організації надання основних послуг в сучасних готельних комплексах на прикладі готелю «Radisson Blu Resort»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 64 c.: табл.5, рис.12, іл., дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/788 | |
dc.description | Васильчук Б. Г. Шляхи вдосконалення організації надання основних послуг в сучасних готельних комплексах на прикладі готелю «Radisson Blu Resort»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2024. 64 c.: табл.5, рис.12, іл., дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є вдосконалення організації надання основних послуг в сучасних готельних комплексах. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти шляхів вдосконалення організації надання основних послуг в готельних комплексах. В другому розділі проведено аналіз організації надання вдосконалених основних послуг в готелі «Radisson Blu Resort», ГК «Буковель». В третьому розділі представлено проблеми та шляхи вдосконалення організації надання основних послуг в готелі «Radisson Blu Resort», ГК «Буковель». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | готельний комплекс | uk_UA |
dc.subject | готель «Radisson Blu Resort» | uk_UA |
dc.subject | основні послуги | uk_UA |
dc.subject | вдосконалення | uk_UA |
dc.title | Шляхи вдосконалення організації надання основних послуг в сучасних готельних комплексах на прикладі готелю «Radisson Blu Resort» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |