Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дирда, Мар'яна Іванівна | |
dc.date.accessioned | 2024-08-26T11:39:27Z | |
dc.date.available | 2024-08-26T11:39:27Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Дирда М. І. Особливості організації обслуговування в міжнародній мережі ресторанів «Хінкальня»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 63 с.: рис.12, табл.4, іл., дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/789 | |
dc.description | Дирда М. І. Особливості організації обслуговування в міжнародній мережі ресторанів «Хінкальня»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2024. 63 с.: рис.12, табл.4, іл., дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є вивчення організації надання основних послуг у мережі ресторанів «Хінкальня» та визначення їх ефективності з точки зору задоволення клієнтів та досягнення бізнес-цілей закладу. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти організації обслуговування у міжнародній мережі ресторанів грузинської кухні «Хінкальня». В другому розділі проведено аналіз організації обслуговування в мережевому ресторані грузинської кухні «Хінкальня», м. Львів. В третьому розділі представлено шляхи підвищення ефективності організації обслуговування в мережевому ресторані грузинської кухні «Хінкальня», м. Львів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | грузинська кухня | uk_UA |
dc.subject | мережа ресторанів "Хінкальня" | uk_UA |
dc.subject | організація обслуговування | uk_UA |
dc.subject | ефективність обслуговування | uk_UA |
dc.title | Особливості організації обслуговування в міжнародній мережі ресторанів «Хінкальня» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |