Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є вивчення та розуміння ролі гастрономічної спадщини в розвитку туризму, а також визначенні можливостей її використання для стимулювання туристичного потенціалу області. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти гастрономічної спадщини та туризму. В другому розділі проведено аналіз гастрономічної спадщини Івано-Франківщини. В третьому розділі представлено приклади впливу гастрономічної спадщини на розвиток туризму в Івано-Франківській області.
Суть розробки, основні результати:
Дубницька Х. А. Гастрономічна спадщина Івано-Франківщини як фактор розвитку туризму в регіоні: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2024. 57 с.: рис.3, табл.3, іл., дод.