Abstract:
Метою дослідження є виявлення ключових аспектів корпоративної культури підприємств готельно-ресторанної сфери. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти формування корпоративної культури підприємства.
В другому розділі проведено аналіз ефективності стану корпоративної культури підприємства готельно-ресторанної сфери. В третьому розділі представлено проблеми та перспективи удосконалення стану корпоративної культури підприємства готельно-ресторанної сфери.
Description:
Капусняк Х. П. Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2024. 61 с.: табл.2, дод.