Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є потенціал гастрономічного туризму на Прикарпатті та визначення його ролі як перспективного напряму для розвитку туристичної сфери в регіоні, проаналізувати особливості гастрономічної культури. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти дослідження гастрономічного туризму як перспективного напряму розвитку туристичної сфери. В другому розділі проведено аналіз особливості розвитку гастрономічного туризму як перспективного напряму туристичної сфери на Прикарпатті. В третьому розділі представлені шляхи вдосконалення розвитку гастрономічного туризму як перспективного напряму туристичної сфери на Прикарпатті.
Суть розробки, основні результати:
Лисенко С. С. Гастрономічний туризм як перспективний напрям розвитку туристичної сфери на Прикарпатті: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. І. Подолян. Івано-Франківськ, 2024. 59 с.: рис.21, табл.5, іл., дод.