Abstract:
Метою дослідження є ознайомлення із генезою та історією розвитку етнічних груп, характеристика традиційних страв та культури харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України. В першому розділі розглянуто теоретичні засади формування культури та традицій етнічних груп на території Карпатського туристичного регіону України. В другому розділі проведено дослідження традицій харчування етнічних груп на території Карпатського туристичного регіону України. В третьому розділі представлені рекомендації щодо популяризації культури харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України.
Description:
Шиптур М. Р. Традиційні страви та культура харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2024. 69 с.: рис.15, іл., дод.