Університет Короля Данила

Проект будівництва складу харчової продукції в м. Суми

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Фецич, Володимир Іванович
dc.date.accessioned 2024-09-23T13:09:50Z
dc.date.available 2024-09-23T13:09:50Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Фецич В. І. Проект будівництва складу харчової продукції в м. Суми: кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: табл.13, рис.1, дод. uk_UA
dc.identifier.other УДК 725.4
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/851
dc.description Фецич В. І. Проект будівництва складу харчової продукції в м. Суми: кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр студента спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва; науковий керівник: І. З Рутковська. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: табл.13, рис.1, дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження бакалаврської роботи є з’ясування методів розробки функціональної та об’ємно-просторової структури складу харчової продукції, визначення основних вимог до проектів. В першому розділі розглянуто виробничі компанії, які реконструюють адміністративні та господарські будівлі (AIC) та складські приміщення, а також завершують будівництво ще 1 складу для впровадження повного технологічного циклу, зокрема внутрішнього зберігання сировини та готової продукції. Для конфігурації потрібен простір розміром 15х24 м. В другому розділі розглянуто концепції конструктивних рішень. Несучі конструкції. Як матеріали основних несучих конструкцій прийняті. Третій розділ представляє архітектурно-планувальні рішення, технологічні рішення, конструктивні рішення, видалення та використання відходів. В четвертому розділі розглянуто техніку безпеки та охорону праці, режим роботи та нормативна чисельність, засоби запобігання пожежі,ведення робіт із лініями виробництва, заходи боротьби з шумом та вібрацією, комплекс медичних профілактичних заходів. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва uk_UA
dc.subject склад харчової продукції uk_UA
dc.subject об'ємно-просторова конструкція uk_UA
dc.subject харчова продукція uk_UA
dc.subject господарські будівлі uk_UA
dc.subject конструктивні рішення uk_UA
dc.subject техніка безпеки uk_UA
dc.subject охорона праці в галузі uk_UA
dc.title Проект будівництва складу харчової продукції в м. Суми uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу