dc.contributor.author |
Цюцяк, Андрій Любомирович |
|
dc.date.accessioned |
2019-12-12T09:58:49Z |
|
dc.date.available |
2019-12-12T09:58:49Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.issn |
2078-6670 |
|
dc.identifier.uri |
http://195.162.83.28:8081/xmlui/handle/123456789/85 |
|
dc.description.abstract |
Охарактеризовано науково-обґрунтовану систему аналізу ризиків,
небезпечних чинників і контролю критичних точок HACCP та розкрито основні
труднощі, зумовлені використанням такої системи у закладах харчування. Розглянуто
основні види, методи й методичні прийоми, використовуванні під час оцінки якості
продукції і послуг та обґрунтовано необхідність удосконалення системи контролю
якості і безпечності продукції на підприємствах ресторанного господарства.
Охарактеризовано обставини, що знижують дієвість системи внутрішнього контролю у
досліджуваних підприємствах |
uk |
dc.publisher |
Науково-інформаційний вісник Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького |
uk |
dc.subject |
Якість, безпечність, система HACCP, контроль, витрати, ресторанне господарство. |
uk |
dc.title |
Контроль в системі управління якістю на підприємствах ресторанного господарства |
uk |
dc.type |
Article |
uk |