Університет Короля Данила

Контроль в системі управління якістю на підприємствах ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Цюцяк, Андрій Любомирович
dc.date.accessioned 2019-12-12T09:58:49Z
dc.date.available 2019-12-12T09:58:49Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.issn 2078-6670
dc.identifier.uri http://195.162.83.28:8081/xmlui/handle/123456789/85
dc.description.abstract Охарактеризовано науково-обґрунтовану систему аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок HACCP та розкрито основні труднощі, зумовлені використанням такої системи у закладах харчування. Розглянуто основні види, методи й методичні прийоми, використовуванні під час оцінки якості продукції і послуг та обґрунтовано необхідність удосконалення системи контролю якості і безпечності продукції на підприємствах ресторанного господарства. Охарактеризовано обставини, що знижують дієвість системи внутрішнього контролю у досліджуваних підприємствах uk
dc.publisher Науково-інформаційний вісник Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького uk
dc.subject Якість, безпечність, система HACCP, контроль, витрати, ресторанне господарство. uk
dc.title Контроль в системі управління якістю на підприємствах ресторанного господарства uk
dc.type Article uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу