Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Цюцяк, Андрій Любомирович | |
dc.date.accessioned | 2019-12-12T09:58:49Z | |
dc.date.available | 2019-12-12T09:58:49Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.issn | 2078-6670 | |
dc.identifier.uri | http://195.162.83.28:8081/xmlui/handle/123456789/85 | |
dc.description.abstract | Охарактеризовано науково-обґрунтовану систему аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок HACCP та розкрито основні труднощі, зумовлені використанням такої системи у закладах харчування. Розглянуто основні види, методи й методичні прийоми, використовуванні під час оцінки якості продукції і послуг та обґрунтовано необхідність удосконалення системи контролю якості і безпечності продукції на підприємствах ресторанного господарства. Охарактеризовано обставини, що знижують дієвість системи внутрішнього контролю у досліджуваних підприємствах | uk |
dc.publisher | Науково-інформаційний вісник Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького | uk |
dc.subject | Якість, безпечність, система HACCP, контроль, витрати, ресторанне господарство. | uk |
dc.title | Контроль в системі управління якістю на підприємствах ресторанного господарства | uk |
dc.type | Article | uk |