Університет Короля Данила

Контроль в системі управління якістю на підприємствах ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Цюцяк, Андрій Любомирович
dc.date.accessioned 2019-12-12T09:58:49Z
dc.date.available 2019-12-12T09:58:49Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.issn 2078-6670
dc.identifier.uri http://195.162.83.28:8081/xmlui/handle/123456789/85
dc.description.abstract Охарактеризовано науково-обґрунтовану систему аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок HACCP та розкрито основні труднощі, зумовлені використанням такої системи у закладах харчування. Розглянуто основні види, методи й методичні прийоми, використовуванні під час оцінки якості продукції і послуг та обґрунтовано необхідність удосконалення системи контролю якості і безпечності продукції на підприємствах ресторанного господарства. Охарактеризовано обставини, що знижують дієвість системи внутрішнього контролю у досліджуваних підприємствах uk
dc.publisher Науково-інформаційний вісник Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького uk
dc.subject Якість, безпечність, система HACCP, контроль, витрати, ресторанне господарство. uk
dc.title Контроль в системі управління якістю на підприємствах ресторанного господарства uk
dc.type Article uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account