dc.contributor.author |
Цюцяк, Андрій Любомирович |
|
dc.date.accessioned |
2019-12-12T10:26:01Z |
|
dc.date.available |
2019-12-12T10:26:01Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.issn |
1998-2666 |
|
dc.identifier.uri |
http://195.162.83.28:8081/xmlui/handle/123456789/89 |
|
dc.description.abstract |
Проаналізовано основні економічні показники діяльності закладів харчування
Івано-Франківської області та висвітлено домінуючі фактори, що визначають їх
розвиток. Досліджено існуючі проблеми та наведено пропозиції щодо покращання
соціально-економічного розвитку підприємств ресторанного господарства Івано-
Франківщини |
uk |
dc.publisher |
Товари і ринки : міжнародний науково-практичний журнал |
uk |
dc.subject |
Ресторанне господарство, ринок, мережа, оборот ресторанного господарства, роздрібний товарооборот, доходи |
uk |
dc.title |
Розвиток ресторанної галузі Івано-Франківської області |
uk |
dc.type |
Article |
uk |