Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Цюцяк, Андрій Любомирович | |
dc.date.accessioned | 2019-12-12T10:26:01Z | |
dc.date.available | 2019-12-12T10:26:01Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.issn | 1998-2666 | |
dc.identifier.uri | http://195.162.83.28:8081/xmlui/handle/123456789/89 | |
dc.description.abstract | Проаналізовано основні економічні показники діяльності закладів харчування Івано-Франківської області та висвітлено домінуючі фактори, що визначають їх розвиток. Досліджено існуючі проблеми та наведено пропозиції щодо покращання соціально-економічного розвитку підприємств ресторанного господарства Івано- Франківщини | uk |
dc.publisher | Товари і ринки : міжнародний науково-практичний журнал | uk |
dc.subject | Ресторанне господарство, ринок, мережа, оборот ресторанного господарства, роздрібний товарооборот, доходи | uk |
dc.title | Розвиток ресторанної галузі Івано-Франківської області | uk |
dc.type | Article | uk |