Університет Короля Данила

Розвиток ресторанної галузі Івано-Франківської області

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Цюцяк, Андрій Любомирович
dc.date.accessioned 2019-12-12T10:26:01Z
dc.date.available 2019-12-12T10:26:01Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.issn 1998-2666
dc.identifier.uri http://195.162.83.28:8081/xmlui/handle/123456789/89
dc.description.abstract Проаналізовано основні економічні показники діяльності закладів харчування Івано-Франківської області та висвітлено домінуючі фактори, що визначають їх розвиток. Досліджено існуючі проблеми та наведено пропозиції щодо покращання соціально-економічного розвитку підприємств ресторанного господарства Івано- Франківщини uk
dc.publisher Товари і ринки : міжнародний науково-практичний журнал uk
dc.subject Ресторанне господарство, ринок, мережа, оборот ресторанного господарства, роздрібний товарооборот, доходи uk
dc.title Розвиток ресторанної галузі Івано-Франківської області uk
dc.type Article uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу