Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Цюцяк, Андрій Любомирович | |
dc.date.accessioned | 2019-12-12T10:30:52Z | |
dc.date.available | 2019-12-12T10:30:52Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.issn | 2307-9878 | |
dc.identifier.uri | http://195.162.83.28:8081/xmlui/handle/123456789/90 | |
dc.description.abstract | Повнота й достовірність відображення інформації про операції з виробничо-торговельної діяльності підприємств ресторанного господарства, безпосередньо впливають на формування показників доходів і витрат у системі бухгалтерського обліку та звітності. В статті здійснено аналіз методики бухгалтерського обліку та документального оформлення результатів виробничо-торговельної діяльності в закладах ресторанного господарства. Проведено порівняльну оцінку способів облікового відображення процесів заготівлі сировини, виготовлення страв власного виробництва та реалізації товарних запасів у закладах ресторанного господарства. Розкрито переваги та недоліки торговельного, виробничо-торговельного та виробничого способів організації обліку виробничо-торговельної діяльності підприємств ресторанного господарства. Проведене дослідження дало можливість виділити три групи закладів ресторанного господарства та сформувати для них найбільш оптимальну систему організації облікового процесу виробничо-торговельної діяльності | uk |
dc.publisher | Науково-виробничий журнал Облік і фінанси | uk |
dc.subject | Ресторанне господарство, облік операцій виробничо-торговельної діяльності, процес заготівлі, процес виготовлення страв власного виробництва, процес реалізації товарних запасів | uk |
dc.title | Порівняльна оцінка способів облікового відображення виробничо-торговельної діяльності підприємств ресторанного господарства | uk |
dc.type | Article | uk |