Університет Короля Данила

Порівняльна оцінка способів облікового відображення виробничо-торговельної діяльності підприємств ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Цюцяк, Андрій Любомирович
dc.date.accessioned 2019-12-12T10:30:52Z
dc.date.available 2019-12-12T10:30:52Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.issn 2307-9878
dc.identifier.uri http://195.162.83.28:8081/xmlui/handle/123456789/90
dc.description.abstract Повнота й достовірність відображення інформації про операції з виробничо-торговельної діяльності підприємств ресторанного господарства, безпосередньо впливають на формування показників доходів і витрат у системі бухгалтерського обліку та звітності. В статті здійснено аналіз методики бухгалтерського обліку та документального оформлення результатів виробничо-торговельної діяльності в закладах ресторанного господарства. Проведено порівняльну оцінку способів облікового відображення процесів заготівлі сировини, виготовлення страв власного виробництва та реалізації товарних запасів у закладах ресторанного господарства. Розкрито переваги та недоліки торговельного, виробничо-торговельного та виробничого способів організації обліку виробничо-торговельної діяльності підприємств ресторанного господарства. Проведене дослідження дало можливість виділити три групи закладів ресторанного господарства та сформувати для них найбільш оптимальну систему організації облікового процесу виробничо-торговельної діяльності uk
dc.publisher Науково-виробничий журнал Облік і фінанси uk
dc.subject Ресторанне господарство, облік операцій виробничо-торговельної діяльності, процес заготівлі, процес виготовлення страв власного виробництва, процес реалізації товарних запасів uk
dc.title Порівняльна оцінка способів облікового відображення виробничо-торговельної діяльності підприємств ресторанного господарства uk
dc.type Article uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу